Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Земеделският министър освободи шефове на държавни предприятия

С протоколно решение на земеделския министър Христо Бозуков в органите на управление на държавните предприятия от Закона за горите са извършени промени, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието.

В „Югозападно държавно предприятие” - Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Югоизточно държавно предприятие” - Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „Южноцентрално държавно предприятие” - Смолян, „Северозападно държавно предприятие”-Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до провеждане на конкурс.

Досегашният заместник-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” - Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във