Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Затвориха за ремонт тунела "Витиня"

От днес до 14.00 ч. на 2 юни се спира двупосочното движение в тръбата за София на тунела "Витиня" на магистрала "Хемус" за извършването на краткосрочни ремонтни дейности за подобряване на състоянието на съоръжението и за повишаване на безопасността на движение. Това съобщават от агенцията "Пътна инфраструктура".

Тежкотоварните превозни средства с тегло над 12 т, пътуващи към Варна ще преминават по обходен маршрут. В посока към Варна движението ще се отклонява от пътния възел "Витинска река" при 30-ия километър на автомагистралата по пътя София-Ботевград и на пътната връзка при 35-ия километър ще се връща обратно на магистралата при пътния възел "Ботевград" при км "47".

Леките превозни средства, пътуващи към Варна, ще преминават по същия обходен маршрут, като на пътната връзка при 35-ия километър ще се връща обратно на магистралата при етапната връзка "Рибни вир" при км 39.

Всички превозни средства, пътуващи към София, ще се отклоняват при 35-ия километър чрез временна връзка по пътя Ботевград-София. Трафикът ще се включва отново в автомагистралата при пътния възел "Витинска река" при 30-ия километър.

Facebook logo
Бъдете с нас и във