Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Започва ремонт на Околовръстното на София

Днес започва ремонт на Източната част от Околовръстното шосе на София в участъка от магистрала „Тракия“ до Северната скоростна тангента.

От 26 септември пък ще стартира поетапен ремонт на участъка от път I-1 (Е-79) София - Перник, през Владая. Ремонтът ще започне от отсечката между "Черния кос" и КПП "Владая". Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

За улеснение на трафика по време на строителните дейности, безопасното и безконфликтно пътуване, Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчва на шофьорите да използват автомагистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

От "Пътна инфраструктура" обясниха, че ремонтните работи се предприемат за повишаване безопасността на движение през зимните месеци. От пътноподдържащите дружества ще се изисква да работят с пълна мобилизация, за да може предвидените дейности да завършат в максимално кратък срок. Шофьорите ще бъдат уведомявани своевременно за всеки етап от извършваните строителни работи и временната организация на движение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във