Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Започнаха преговорите по теми "Вътрешна сигурност" и "Екология"

Започнаха преговорите по темата "Вътрешна сигурност" и "Екология" между "Продължаваме промяната", "Демократична България", "Има такъв народ" и "БСП за България" за постигане на коалиционно споразумение. Това са поредните разговори, които провеждат четирите формации за политики в различните сфери. Целта е формиране на общи приоритети, на базата на които да се състави коалиционно споразумение.

Първи представят своята визия по тема "Вътрешна сигурност" от "БСП за България". Дискусията се модерира от съпредседателя на "Продължаваме Промяната" Асен Василев.

Консултациите по тема "Екология" от страна на ПП се водят от Кирил Петков. Той отправи пожелание разговорите да са конструктивни и всички партии да имат повече общи идеи. Накрая ще направим един общ документ, който ще бъде основата на коалиционното споразумение, посочи Петков.

Почваме да сработваме отборите, каза още той. Петков посочи, че е ангажиран с природосъобразния начин на живот, затова темата за екологията му е близка.

БСП е представена от Атанас Костадинов, Явор Божанков и Емил Георгиев, експертите на ИТН са Георги Георгиев, Силвия Бакърджиева, Георги Чепишев и Иван Хиновски, а на ДБ - Борислав Сандов, Грети Стефанова, Емил Георгиев и Тома Белев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във