Банкеръ Daily

Управление и бизнес

ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД с нови разширени функционалности в онлайн портала си

От 13 юли 2021 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност за плащане, освен с дебитни и кредитни карти, и през ePay или EasyPay (чрез предоставен код за плащане в офис на EasyPay или чрез банкомат с активна услуга B-Pay) на всички поръчки, направени през www.online.ozk.bg, както и подновяване на застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите при  съвсем опростена процедура.

Припомняме, че през онлайн платформата ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД всички клиенти могат през компютър или телефон, по всяко време на денонощието, в работни и почивни дни:

1. Да заявят подновяване на изтичаща или вече изтекла полица по следните видове застраховки:


  • „Гражданска отговорност“ на автомобилистите 

  • „Достъпна сигурност за дома“

  • „Жилища и домашно имущество” срещу Първи риск

  • „Каско“ на СПС

Процедурата е съвсем опростена – необходимо е само да се напише номерът на полицата и да се посочат данни за контакт,  а за застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите и адреса, на който да им бъде изпратена безплатно полицата, стикер и сертификат „Зелена карта“.
Клиентите могат да посочат, както своя адрес, така и адрес на куриер, от който би им било най-удобно да получат полицата.

2. Да платят дължима вноска по всички видове полици, издавани от Дружеството, независимо дали полицата е била сключена в офис на ОЗК, при посредник или онлайн. 

Единствено клиентите трябва да знаят номера на полицата и да го въведат във формата за заявка.

3. Тези, които до сега не са имали полица в Дружеството - да поръчат издаване на нова полица, без да посещават офис за:


  • застраховка „Гражданска отговорност“ (и да я получат безплатно на посочен от тях адрес);

  • застраховка „Достъпна сигурност за дома“.

Всеки може да изчисли индикативната цена на предлаганите застраховки, за да се ориентира в избора си, с помощта на калкулаторите на платформата.

По всички видове застраховки, предлагани на www.online.ozk.bg, клиентите на Компанията могат да се възползват от атрактивни отстъпки при еднократно плащане на полицата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във