Банкеръ Daily

Управление и бизнес

За силен имунитет препоръчват приема на ПРОБИОТИК кисело мляко PROWAY

След месеци на задълбочени изследвания и тестове в лабораториите на Ел Би Булгарикум беше създаден нов български млечен продукт по уникална технология.

Като пазител на оригиналната българска закваска и притежател на богата колекция от 1000 различни микроорганизми с полезни за организма свойства, Ел Би Булгарикум допълни своята специална селекция от здравословни продукти Proway с ПРОБИОТИК кисело мляко.

Продуктът е произведен по съвременна технология с българска закваска Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus и специално добавен пробиотичен щам Lactobacillus plantarum с изпитани и патентовани свойства. За да отговори на съвременните очаквания на своите клиенти, ПРОБИОТИК кисело мляко Proway е разработен и с висока масленост 4,5%.

Той се отличава от останалите ни традиционни кисели млека, защото има по-фин и нежен млечнокисел вкус, чрез който могат да се усетят добрите бактерии в организма.

Освен добре познатите свойства на киселото мляко, новият продукт предлага на потребителите и допълнителни ползи.

Доказаният антиоксидантен ефект на щама, добавен в млякото спира развитието на свободните радикали и забавя стареенето на организма. Благодарение на високата преживяемост и силна адхезионна способност, която притежава Lactobacillus plantarum, продуктът се грижи и за нормалното функциониране на чревната ни микробиома като не позволява прикрепяне на патогенни бактерии в стомашно-чревния тракт и така спомага за изграждането на силна имунна система.

ПРОБИОТИК кисело мляко Proway на Ел Би Булгарикум се предлага в стандартна разфасовка от 400 гр. и е подходящ за редовна и продължителна консумация от цялото семейство.

Mоже да го откриете във всичките ни фирмени магазини в София и Видин, както и в част от големите вериги в страната.

Повече информация прочетете на сайта ни www.lbbulgaricum.bg

Facebook logo
Бъдете с нас и във