Банкеръ Daily

Управление и бизнес

За инвестициите и възможностите в "Молдовска бизнес седмица 2020"

Агенцията за инвестиции на Република Молдова ще проведе 7-ото си издание на "Молдовска бизнес седмица" в дните между 19-20 ноември.

Тази година предвид пандемията събитието ще се проведе изцяло в електронен формат, осигурявайки безопасно онлайн пространство за участие, създадено с цел повишаване на осведомеността относно Република Молдова в световен мащаб като скрито съкровище за инвестиции, предлагаща опит, който създава връзки.

"Присъединявайки се към тази уникална платформа, където можете да проучите инвестициите, търговията и икономическите възможности на Република Молдова, Вие ще се възползвате от едно ново ниво на ангажираност и интерактивност между участниците, като в основата на събитието остава създаването на мрежи", отбелязват организаторите. 

Програмата тази година ще акцентира

върху хармоничната комбинация между глобалния обмен на знания по отношение на мегатрендовете и преките чуждестранни инвестиции, като същевременно местни компании от стратегически икономически сектори като ИТ, аутсорсинг, научноизследователска и развойна дейност, електронно производство, инфраструктура, мода и селскостопански продукти, ще представят своите инвестиционни профили за намиране на перфектно международно партньорство.

Правителственият панел ще представи

информация относно проактивни политики свързани с инвестициите, имащи за цел да подпомогнат бизнес климата и водещи Молдова към цифрова икономика. Най-големите предизвикателства, иновации и технологии, приспособени към една нова икономическа реалност, ще бъдат разгледани от вдъхновяващи лидери, проницателни експерти и предприемачи визионери.

Освен това брандове произведени в страната ще представят своите препоръки за това как в държава с неизползван потенциал за растеж може да бъде постигнато международно признание.

Присъстващите на форума могат да се свържат с повече от 1000 бизнес партньори, водещи Молдова към цифрова, устойчива и ефективна икономика.


Всеки желаещ може да участва след онлайн регистрация.


Facebook logo
Бъдете с нас и във