Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Wizz Air възобновява полетите между Варна и Лондон

Авиокомпанията Wizz Air ще възобнови полетите между Варна и Лондон от 16 април. Унгарският нискотарифен превозвач съобщи, че маршрутът ще се изпълнява три пъти седмично - във вторник, четвъртък и събота. Билети могат да бъдат закупени онлайн или чрез мобилното приложение на Wizz Air.

Всички останали полети на авиокоманията от летище Варна остават отменени до 1 май 2020 г. като мярка с цел ограничаване разпростанението на коронавируса.

От Wizz Air припомнят, че пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно в сайта или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на авиокомпанията.

Клиентите могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой, което ще отнеме повече време. Те ще бъдат информирани за необходимите стъпки, включително как да получат банков превод или превод към банковата си карта, в отделен имейл. В този случай потребителите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във