Банкеръ Daily

Управление и бизнес

ВУЗФ и БФБ организират кръгла маса за Зелената сделка

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и лабораторията за научно-приложни изследвания към него VUZF Lab, съвместно с Българската фондова борса (БФБ), организират кръгла маса на тема "Зелената сделка и бъдещето на инвестициите и банкирането".
 

Стремежът на кръглата маса е да предизвика професионална експертна дискусия, в резултат на която да бъдат очертани основните ефекти за банките и инвестиционната общност от Зелената сделка.

Тя ще се проведе в два панела – първият ще бъде посветен на банките, а вторият - на капиталовите пазари. В дискусиите ще участват мениджъри и експерти от банки, небанкови финансови институции, други представители на инвестиционната общност и на управляващи дружества, на Българската фондова борса, на държавни институции – Министерство на финансите, Комисия за финансов надзор и други. Кръглата маса ще бъде открита от ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов и от г-н Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор.

Сред водещите панелисти и модератори на кръглата маса ще бъдат проф. д.ик.н. Виржиния Желязкова, зам.-ректор по учебната дейност и качеството във ВУЗФ и програмен директор на направление „Финанси и финансов мениджмънт“, VUZF Lab, доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българската фондова борса и преподавател във ВУЗФ, проф. д-р Даниела Бобева, преподавател във ВУЗФ и бивш министър в служебното правителство на Стефан Софиянски и бивш вицепремиер в кабинета на Пламен Орешарски.

Събитието ще се проведе на 26 ноември от 10:30 ч. в зала 501 на ВУЗФ. Събитието ще се излъчва и на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ, а участници ще могат да се включат в дискусиите в реално време и чрез Google Meet.

Facebook logo
Бъдете с нас и във