Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Второ гласуване ще има за промените в Закона за подземните богатства

От 9 часа ще има пленарно заседание на Народно събрание. Проект за седмичната програма предстои да бъде гласувана на заседанието в сряда. Седем точки има в предварителната програма.

Депутатите ще гласуват за прекратяване пълномощията на народен представител. Подадена оставка от народния представител Андон Дончев на 10 юли.

Предстои второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, който е внен от Министерския съвет на 9януари. Приет е на първо гласуване на 6 март.

Второ гласуване ще има и по законопроект за изменение и допълнение на Закона за публичното предлагане на ценни книжа. Вносител е Министерския съвет (на 27 май). Приет бе на първо гласуване на 17 юни. Предвиден е като точка първа за четвъртък, 16 юли.

В предварителния дневен ред е предвидено  първо гласуване на Законопроекти за допълнение на Закона за съдебната власт, който е внесен от Министерския съвет на  26 юни и на 3 юли.

За второ гласуване влиза и законопроект за изменение и допълнение на Закона за подземните богатства. Вносител е Министерският съвет (на 2 април). Приет на първо гласуване на 21 май.

Депутатите ще имат първо гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за ветеринарномедицинската дейност. Вносители са Ирена Димова и група народни представители на 10 юли. Той трябва да е точка първа за петък, 17 юли.

Facebook logo
Бъдете с нас и във