Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Внимание: фишинг атаки от името на "ЕНЕРГО-ПРО"

Във връзка с увеличаване на случаите на злоупотреба, "ЕНЕРГО-ПРО" предупреждава клиентите си да бъдат бдителни при получаване на имейли, в които се използва утвърдената репутация на компанията и се приканват към последване на линкове, осъществяване на плащания, споделяне на лични данни на потребителя и подобни. Това съобщиха от електроразпределетиленото дружество. 

От компанията напомнят, че официалните имейли за комуникация на "ЕНЕРГО-ПРО" са с разширения/домейни @energo-pro.bg и @erpsever.bg, а страницата за онлайн плащания на сметки за консумирана електроенергия към електроснабдителното дружество е https://vp.energo-pro.bg/. Тя е  достъпна и от секция Електронни услуги на сайта https://energo-pro.bg/.

Линкове и имейли, използващи името на "ЕНЕРГО-ПРО" с домейни/разширения различни от описаните не са официална кореспонденция от компанията и трябва да се разглеждат с внимание, защото вероятно са опит за измама.

При съмнения за достоверност на кореспонденция с описан подател "ЕНЕРГО-ПРО" и при други възникнали въпроси от фирмата препоръчват на клиентите да се обръщат към посочените контакти на официалната интернет страница: https://energo-pro.bg/bg/kontakti

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във