Банкеръ Daily

Управление и бизнес

VIVACOM с нови предложения за своите клиенти от октомври

От 1 октомври българският телеком VIVACOM ще предлага изцяло нова тарифна линия за мобилни услуги, която ще включва повече минути и мегабайти на максимална скорост на по-добри цени. Абонаментните планове VIVACOM Smart са разработени в пет варианта и предлагат различни комбинации от национални минути и MB, за да удовлетворят максимално нуждите на различните потребители.

С най-ниския план Smart XS абонатите ще могат да разчитат на 300 национални минути и 300 МВ на максимална скорост само за 13.99 лева на месец, а с най-високия Smart XL ще могат да говорят неограничено във всички мрежи в страната и да сърфират на максимална скорост с впечатляващите 20 000 MB срещу 69.99 лева на месец.

В допълнение към изгодните тарифи, абонатите на всички планове от новата тарифна линия, с изключение на тези на VIVACOM Smart XL, ще могат да удвоят включените МВ на максимална скорост само за 1.99 лева на месец.

Със стартирането на новата тарифна линия VIVACOM ще отговори на нуждите на потребителите и ще им даде възможност да плащат най-добрата цена за минутите и мегабайтите, от които реално имат нужда и използват всеки месец. Те ще могат да комбинират своите Smart мобилни услуги с останалите продукти на българския телеком и така да получават всичко от един доставчик – по-изгодно и по-удобно.  

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във