Банкеръ Daily

Най-бързата мобилна мрежа в Европа

VIVACOM предлага приложението SafeBeep, предоставящо информация за безопасността на потребителите и техните близки

Услугата ще бъде безплатна за целия срок на договора за клиенти, сключили или преподписали договор с 24-месечен срок през септември и октомври

VIVACOM е първият оператор в България, който предлага иновативно мобилно приложение, създадено с цел осигуряване на сигурността на клиентите и техните близки. Приложението е наречено SafeBeep и представлява услуга за ежедневно наблюдение, която работи незабелязано на заден план на операционната система на устройството и се активира само в случай на извънредна ситуация. SafeBeep предоставя информация за безопасността на членовете на семейната група и по този начин им помага да реагират своевременно в непредвидените ситуации.

За всички клиенти с планове от тарифни линии Smart и i-Traffic, преподписали или сключили нов 24-месечен договор през месец септември и октомври, услугата SafeBeep ще се предоставя безплатно за целия срок на договора.

Основните функции, който приложението поддържа, са автомобилен инцидент, падане, задаване на безопасен периметър, задаване на допустима скорост, отбелязване на местоположение и дестинации, SOS предупредителна аларма, Тайно предупреждение и възможност за чат, както с определен член на семейството, така и с цялото семейство.

Приложението е лесно и удобно да използване и е изключително подходящо за семейства с малки деца и ученици. Благодарение на функцията за добавяне на дестинации, родители получават известие при пристигане и тръгване на детето от определеното място и не се тревожат излишно дали е пристигнало навреме за часовете. Опцията за отбелязване пък дава възможност на детето да извести за себе си. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във