Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Vivacom предлага новото поколение смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro

S 250 c2295ecf 65f8 4e5b 98e3 3f0efc6e8cb2
S 250 89a0987f 97e9 44cd 9dc5 4fa7d6d38e75

Новото поколение смарт часовници от Huawei – Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro вече се предлагат в търговската мрежа на Vivacom и онлайн магазина на компанията. Иновативните умни устройства съчетават елегантен дизайн, издръжливи батерии, над 100 вградени спортни режима, възможност за интелигентно взаимодействие с други устройства и денонощно проследяване на здравето. Huawei Watch 3 може да бъде закупен на цена от 17,98 лв. на месец с план Unlimited 150, а Huawei Watch 3 Pro се предлага в комплект с безжичните слушалки FREE BUDS 4I на цена от 22,98 лв. на месец с план Unlimited 150, до 25 юли включително в магазините и онлайн на сайта на Vivacom.

И двата смарт часовника използват мощна батерия в комбинация с интелигентен енергоспестяващ алгоритъм. В режима Ultra battery mode, тя осигурява до 3 седмици живот на батерията за Pro модела и до 2 седмици живот на батерията за Huawei Watch 3.

Умните устройства могат да проследяват ежедневно и денонощно здравето на потребителя. Имат вградена специална функция, измерваща насищането на кислород в кръвта SpO2, както и вграден детектор за измерване на температурата на кожата и усъвършенстван мониторинг на пулса. Часовниците също така наблюдават нивата на стрес и качеството на съня.

Моделите предлагат кръгъл 1.43-инчов AMOLED сензорен дисплей с HD резолюция и защитно покритие. Корпусът е от неръждаема стомана при Watch 3 и от титаниева сплав при Watch 3 Pro,  а задната част е керамична. Huawei Watch 3 се предлага със силиконова каишка, а Huawei Watch 3 Pro в два варианта - Classic с олекотена каишка от естествена кожа с декоративни шевове и Elite – с титаниева каишка, който може да бъда закупен само от онлайн магазина на Vivacom, в комплект с безжичните слушалки FREE BUDS 4I  на цена от 28,98 лв. на месец с план Unlimited 150. И двете разновидности на Watch 3 Pro са с дисплей от сапфир кристал.

Освен стилен аксесоар, часовниците са и многофункционален фитнес тракер. Могат да проследяват над 100 тренировъчни режима, 19 от които професионални и 85 персонализирани, както и автоматично да разпознават упражненията за 6-те най-често срещани видове тренировки. А благодарение на сензора за местоположение GNSS, те лесно проследяват и изминатия маршрут при тренировките на открито.

Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro позволяват интелигентно и лесно взаимодействие с други устройства, посредством Bluetooth свързаност. Така ползвателите имат възможност да управляват камерата на смартфона от разстояние, да го свързват с безжични слушалки и други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във