Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Виртуална изложба събира предприятия от цял свят в Молдова

Търговско-промишлената палата на Молдова организира виртуална изложба за малки и средни предприятия "SMExpo 2021", която вече е открита и ще продължи до 18 юни. 

Целта на изложението е да представи малки и средни предприятия от всички икономически сектори на международната аудитория. Организаторите отбелязват, че това ще улесни глобалния бизнес, ще увеличи броя на контактите и новите договори, и ще подкрепи предприятията при идентифицирането на нови клиенти или доставчици. В изложбената зала всяко малко/средно предприятие ще бъде представено с персонализиран виртуален щанд.

Посетителите ще могат да открият с едно кликване повече информация за компанията, нейните продукти и услуги, но също така ще могат да взаимодействат директно с представителите на участващите компании чрез съобщения или планиране на B2B срещи (с видео и аудио).

Конферентната зала предлага на всяко лице, регистрирано на изложението, възможността да участва в някое от събитията, включени в Бизнес програмата, или да разшири собствената си мрежа чрез достъп до B2B зоната.

Регистрацията за срещи е безплатна и започна още на 1 юни.

B2B срещите ще се провеждат между 15-18 юни 2021 г.

От търговската камара приветстват представителите на българския бизнес на SMExpo 2021.

Желаещите могат да се регистрират ТУК. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във