Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Вейп течности за електронни цигари


Ароматизираните течности, с които се пълнят електронните цигари, са познати под името вейп течности.


Те могат да бъдат с или без никотин по желание на клиента. Предпочитани са безникотиновите вейп течност, тъй като те са реалното решения за отказването на тютюнопушенето и пристрастеността към никотина.

 Разбира се, ако сте заклет пушач, то тогава ще бъде по-трудно да забравите любимия Ви аромат, като трябва да вземете течност по-нисък процент на никотин. Има обаче вейп течности, които са изключително търсени от хората, които употребяват електронни цигари. Това са уникалните аромати на чийзкейк, боровинка, грозде, ягода и дори такива на Алое Вера и прочие билки.


Как да намерим рядко срещаните вейп течности?


Ако сте се лутали с часове из специализираните магазини за електронни пособия за пушене, но не сте открили желаните вейп течности, то тогава проверете тук в интернет. Има немалко електронни търговски сайтове, където ще откриете така желаните аромати, че и много други, за които дори не сте чували до този момент. Цените не са различават, от тези, които сте виждали по наземните магазини, молове и прочие обекти. Тук просто се пазарува по-лесно и сравнително бързо.

Предимствата на продажба на Вейп течности в интернет е, че всяка една от тях идва с нужното описание. Така например, ако се интересувате от никотиновите аромати, ще можете да прочетете какъв е процентът на съдържание на никотина. И обратно, ако се интересувате от вейп течности без никотин, ще получите информация за ароматите, наситеността им и още много полезни детайли. Само по този начин ще си направите сметка, от какво наистина имате нужда.


Опасни ли са вейп течностите за вашето здраве?


Не, не би следвало да бъдат опасни, тъй като това са ароматизатори, които заместват активното пушене. При тях се появява аерозолна пара наподобяваща дим и имат вкус, но не тровят организма ви. Може би изключение правят тези течности с повече съдържание на никотин, но те се предлагат за хора, които са тежко зависими от цигарите и не могат да се откажат от автентичния вкус толкова бързо. По стандарт вейп течностите съдържащи никотин, са далеч по-безвредни от обикновените цигари, защото тютюневите цигари съдържат повече от 7000 химикали, много от които са токсични и вредни за здравето.

Тук апелираме да не вярвате на всичко, което четете по жълтата преса. Обикновено там се пишат какви ли не неща за това колко вредни са електронните цигари и ароматните течности към тях. Ако обаче се разровите из справките на медицинските органи в световен  мащаб, ще установите нещо съвсем друго, а именно че вредата е сведена до абсолютен минимум.


В обобщение


По този начин стоят нещата с търсенето на вейп течности в онлайн магазините. Вече разбрахте, че можете да си купите всякакви добри аромати и да им се наслаждавате, без да има вреда за здравето ви. А сега вече е време да Ви оставим да си изберете течности носещи истинско удоволствие и най-сетне да намалите риска за близките и приятелите Ви от пасивно тютюнопушене. С пожелание за дълголетие и крепко здраве се разделяме, стискайки Ви палци вече да сте отказали цигарите и да живеете един по-здравословен начин на живот.  

Facebook logo
Бъдете с нас и във