Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Уиз Еър" с два нови маршрута: между София и Франкфурт и Варна-Прага

Wizz Air обяви два нови маршрута: София-Франкфурт и Варна-Прага, съобщиха от нискотарифната авиокомпания. Стартирайки от 17 юли, новите две услуги на Wizz Air ще се изпълняват два пъти седмично, в понеделник и петък.

Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.

Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение.

Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Преди дни WizAir обяви и старта на нов маршрут от Бургас до Виена.

Facebook logo
Бъдете с нас и във