Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Трейс Груп" спечели милионен договор в Сърбия

Инженеринговата компания "Трейс груп холд" е подписалa договор за 652.68 млн. динара в Сърбия след спечелана обществена поръчка. Проектът се финансира от Международната банка за възстановяване и развитие, Европейската инвестиционна банка и Република Сърбия.

Проектът трябва да се завърши в срок от 15 месеца.Възложител е публичното предприятие "Пътища на Сърбия", а изпълнител . JV "Trace Vlasotince" с партньори "Трейс груп холд" АД и "Трейс ПЗП Ниш" АД. Според договора ще бъде извършена пълна рехабилитация на 12-километров участък от държавен път от Власотинце до Своде в Република Сърбия, в т.ч. ремонт на конструкции (мостове, водостоци и др.), пътна мваркировка и сигнализация, електрически кабели и телекомуникации и други.  
Преди няколко дни от "Трейс груп холд" АД съобщиха, че са регистрирали клон в украинската столица Киев - "Трейс груп холд" АД - клон Киев. Управител ще бъде Манол Денев, който е член на Надзорния съвет и управлява направление "Проучване на пазари и бизнес развитие" в "Трейс груп холд" АД.

Facebook logo
Бъдете с нас и във