Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Томбола с награди за потребителите на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM

Петдесет души ще спечелят стилни аксесоари при заявяване на физическа карта през приложението

S 250 153514d3 a487 4ffa a076 232be13c0f1c

VIVACOM дава отлична възможност на потребителите на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM да участват в томбола, в която могат да спечелят 50 бр. стилни аксесоари за съхранение на карти и лични документи.

От 17.08.2020 г. до 04.10.2020 г. всички нови и настоящи потребители на Pay by VIVACOM,  могат да се включат в лотарията, след като заявят физическа карта през приложението.

Така, освен множеството награди, клиентите ще получат уникалната за България карта Mastercard Digital First, иновативен и сигурен модел в света на разплащанията. За удобство и сигурност на потребителите на физическата карта са изписани само имената на картодържателя. Липсва каквато и да е било чувствителна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн плащания с картата се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до него има единствено титулярът, чрез използване на биометричните си данни или секретен код.

 Печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени на 14.10.2020 г. чрез специализиран софтуер. 

Пълните правила на играта може да видите тук www.vivacom.bg/bg/files/14279-oficialni-pravila-na-reklamna-tombola-za-izdavane-na-fizi-ch-eski-debitni-karti-pay-by-vivacom-mastercard.pdf  

Повече информация за приложението може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/pay

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 година. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД

Facebook logo
Бъдете с нас и във