Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Тити Папазов е заразен с COVID-19

Акционерът във футболния клуб "Левски" Константин Папазов - Тити обяви в профила си във Фейсбук, че е заразен с коронавирус.

"Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид-19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болеста. Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на най-обичаното нещо в държавата ни", написа Папазов.

"Пожелавам на Наско (Сираков) да е жив и здрав, а на всички милиони левскари - за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!", гласи още публикацията.

В отделно съобщение Папазов добави, че няма никакви симптоми, чувства се добре и ще бъде под карантина за 14 дни.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във