Банкеръ Daily

Управление и бизнес

TIDAL вече е наличен за абонатите и на другите държави, в които оперира United Group

От днес  музикалната, стрийминг и развлекателна платформа TIDAL е на разположение на  абонатите на другите държави, в които оперира United Group - Сърбия, Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина, Словения и Северна Македония, където платформата е достъпна за пръв път. TIDAL ще бъде наличен за клиентите на компанията в тези държави – както на мобилни, така и на фиксирани услуги. United Group оперира на пазар с 40 милиона потенциални потребители, което би наредило TIDAL сред най-слушаните музикални стрийминг платформи в Югоизточна Европа.

В България, Vivacom продължава изключително успешното си партньорство с авангардната глобална музикална и стрийминг платформа TIDAL, което стартира преди близо две години. Клиентите на Vivacom, които изберат мобилните планове Unlimited, Smart L, Smart L+ или плановете за мобилен интернет i-Traffic M+, L+, XL+, XXL+, получават неограничен достъп до музикалната платформа. Независимо дали изберат Unlimited 50 или Unlimited 150, потребителите ще получат неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и, висока скорост и достъп до изключително музикално съдържание.

Водещата музикална и стрийминг платформа TIDAL се развива непрекъснато, достъпна е в 61 държави и вече включва повече от 70 милиони песни във всички музикални стилове, както и 250 000 музикални видеоклипа – всички без реклами и достъпни както онлайн така и офлайн. Тя съчетава превъзходно аудио и висококачествени музикални видеоклипове с ексклузивно съдържание, като изпълнения на живо, срещи с изпълнители, достъп до албуми, интервюта, подкасти, част от оригиналните поредици на TIDAL и други.  

TIDAL включва и хиляди плейлисти, експертно подготвени от редакторите на TIDAL и от самите изпълнители, behind-the-scenes документални филми и интервюта с различни музикални изпълнители, включително с победителите от пилотната програма на TIDAL Unlugged, подкасти и видео поредици като Rap Radar, CRWN, Car Test и In Conversation.

Потребителите могат да достъпват стрийминг платформата от много устройства, включително смартфони, таблети, компютри, smart телевизори и през определени Bluetooth устройства. 

Специално за българската аудитория TIDAL разполага с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Всички клиенти на мобилни планове от Vivacom, които имат включен безплатен достъп до TIDAL, могат да го надградят до семеен план срещу само 5 лв. на месец. По този начин потребители получават възможността да добавят до петима свои близки или роднини, които да се наслаждават на музикално съдържание с високо качество, налично в платформата. Bceĸи aĸayнт e caмocтoятeлeн oт останалите и мoжe индивидyaлнo дa cъздaвa cвoи плeйлиcти и cпиcъци c пpeдпoчитaни пoдĸacти и cъдъpжaниe. Музикалната платформа TIDAL е достъпна и за останалите клиенти на Vivacom, които нямат включен абонамент към плана си, на цена от 8,99 лв. на месец, като първите 30 дни са безплатни. А за тези, които искат да използват семейния план заедно със своите близки цената е 13,99 лв. на месец.

За ТIDAL

TIDAL е глобална музикална и развлекателна платформа, която сближава артисти и фенове чрез уникално оригинално съдържание и ексклузивни събития. Стрийминг платформата e достъпна  в 61 държави,  разполага с каталог над 70 милиона песни и 250 000 висококачествени видеоклипа, както и с оригинални видео серии, подкасти, хиляди  плейлисти, подготвени от изпълнители и редактори, и с възможност за откриване на нови изпълнители чрез TIDAL Rising. Собствениците са поели ангажимент да създадат по-устойчив модел на музикалната индустрия, затова TIDAL се предлага с първокласно HiFi качество, Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio и Dolby Atmos Music.

За повече информация посетете https://tidal.com

За United Group:

Със седалище в Нидерландия, United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа.  Компанията оперира в осем държави и има приблизително 11 милиона потребители, и повече от 12 500 хиляди служители. United Group осигурява най-широкото покритие на мрежата в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно съдържание от цял свят. Значителните инвестиции в цифрова инфраструктура, съдържание и технологии предоставят на клиентите продукти и услуги с изключително качество. От март 2019 г.  United Group е   собственост на BC Partners, една от най-големите световни инвестиционни компании.

За повече информация посетете: https://united.group/  и http://www.unitedmedia.net

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във