Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

"Теленор" ще насърчава електронната търговия

"Теленор" започва да предлага на бизнес клиентите си услуга за създаване на сайтове за електронна търговия, наречена "Онлайн магазин". Платформата е реализирана в партньорство с CloudCart и позволява лесно и сигурно отваряне на онлайн магазин в облачно пространство. Чрез услугата "Онлайн магазин" бизнес клиентите на оператора могат да прехвърлят своите продукти от друг сайт безплатно, без значение от приложението, което са използвали до този момент, както и да създадат изцяло нов сайт за електронна търговия. Възможно е ползването и на собствен домейн.

Благодарение на хостинга в Google Cloud запазеното съдържание е криптирано и с висока степен на сигурност, а "Теленор" осигурява постоянна телефонна поддръжка. За да се използва "Онлайн магазин", не са необходими познания по програмиране - лесен за управление административен панел предлага богато разнообразие от функционалности. Освен в магазина разпространяването на предлаганите продукти е възможно и в няколко допълнителни канала като Facebook, Ebay, Sravni и Pazaruvaj.

В зависимост от мащаба на дейността си клиентите могат да избират между план за начинаещи и план за напреднали, с едногодишен или двугодишен договор, като пакетите включват различен набор от услуги и инструменти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във