Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Световни икономисти и експерти се събират на Български икономически форум 2014

Международни компании с общ оборот над 5 млрд. евро търсят доставчици от България в рамките на Balkan Trade Bridge

Изпълнителните  директори или мениджърите "покупки” на 34 големи компании от 12 страни с общ оборот от над 5.1 млрд. евро са се регистрирали до този момент за участие в Balkan Trade Bridge 2014.  Това е първото по рода си reverse trade show в България, което ще се проведе на 4 декември 2014 г. в София хотел Балкан, в рамките на Български икономически форум 2014, на който вестник "БАНКЕРЪ" е медиен партньор.

Balkan Trade Bridge представлява предварително организирани индивидуални бизнес срещи на изпълнителни директори или мениджъри "покупки" на големи компании (купувачи) с потенциални техни доставчици, производители на стоки и услуги от България и региона (продавачи). Събитието е обратното на традиционните търговски изложения. В този формат купувачите са „изложителите”, а за среща с тях по предварителен график идват производители и доставчици на продукти или услуги.

Сред регистрираните купувачи са Албанският телеком, Мтел, Signode Idustrial Group, AES, AST Global, Casico и др.  

Допълнителна информация за регистрираните купувачи и секторите, в които търсят партньори, може да бъде намерена на www.biforum.org. Участието в събитието става само чрез предварителна регистрация. Крайният срок за регистрация е 17 ноември 2014 г. (понеделник).

Генерален партньор на БИФ 2014 е Първа инвестиционна банка.
Събитието се провежда с партньорството на: Представителството на ЕК в България, AES България, PricewaterhouseCoopers България и Фесто Производство ЕООД.

Facebook logo
Бъдете с нас и във