Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Съдът спря 90 проекта за младежта и спорта на Столичната община

Росина Станиславова

Заради жалба на кмета на район "Красно село" Росина Станиславова, съдът спира 90 проекта по две програми на Столичната община за младежта и спорта. Проектите трябва да започнат през юни и юли. Тъй като двата проекта на район "Красно село" не са одобрени, Станиславова иска пълна ревизия на критериите, по които са оценявани. Жалбата ѝ до съда предизвика извънредно заседание на Комисията за децата, младежта и спорта в Столичния общински съвет. 

"Това, може би, е една от най-добрите програми“, призна кметът на район "Красно село" Росина Станиславова, но не е сигурна в прозрачността. „В мен все още остава неизяснено, защо не искате да осветлите тази програма?", подчерта тя.

Общинският съветник Диян Стаматов изрази притеснения, какво ще се случи. "Бихте ли направила човешки компромис, така че да оттеглите жалбата си и да дадете възможност и право на останалите, които са одобрени, за да реализират своите дейности в тази изключително трудна за нас учебна година?", попита той.

Кметът на район "Красно село" Росина Станиславова поиска цялата документация за проектите и пое ангажимент, след като се запознае с нея, да вземе решение, дали ще оттегли жалбата си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във