Банкеръ Daily

Управление и бизнес

StoreIT се фокусира върху оптимизиране и дигитализация на документи

StoreIT показва ново поколение на управление на информацията в централната си база, открита в Индустриална зона Българово. На церемонията по откриването бяха собственикът и управител на фирмата Станимир Николов, заместник-кметовете на Бургас Красимир Стойчев и Весна Балтина, като и кметът на Българово Йордан Йорданов, съобщиха от община Бургас. Новият център поставя фокуса си върху оптимизиране и дигитализация на фирмени документи. Това всъщност е дигитален архив, който помага много на фирмите.

„Това е обект за дигитализация и архивиране на документи. Работим с информация от документи, може самата хартия да я складираме тук - в сигурна среда. Може да дигитализираме цялата информация, която да влезе в самия работен процес и да улесни дейността на хората, които работят с тях. Клиентите са ни от цяла България. Избрахме място, където е спокойно и е встрани от централните шумни райони. Това е част и от концепцията за сигурност, която имаме. Централният обект за нашата фирма е този тук. Наши клиенти са най-вече компании, които боравят с голям брой документи – предприятия, които съществуват дълги години и има много ведомости, документация, която трябва да се пази много време, както и счетоводни компании, банки, финансови институции и всеки, който борави с документи. Предвиждаме около 15 души на работа тук, хора, които са свикнали да работят с цифри и с документи, имаме и IT специалисти“, отбелязва Станимир Николов.

През 2014 година на 16 юли беше открит Пътен възел-Българово. "Тогава си казахме, че по този начин ще отворим територията на Българово и Камено за инвестиции, за бизнес, за инициативни хора, които ще дойдат тук. Това, което си мечтаехме, започна да се случва. Аз благодаря, че тези хора припознават нашата Индустриална зона и хората от Българово - като партньори“, коментира кметът на Българово Йордан Йорданов.

Не само съхраняване на всички документи и архиви, но услугите на фирмата позволяват 24/7 онлайн достъп и контрол до съхраняваната информация, лесно проследяване на документацията, спестяване на физическо пространство, намаляване на разходите за администриране на информационни активи, уточняват от фирмата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във