Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Спаси София" показа образуване на локви по "Граф Игнатиев"

S 250 f6ecbc69 e84c 417e a6a0 a749915511ce
S 250 4df581ba 9599 4aca 9758 8dddd009b940

Неправителствената организация "Спаси София" показа снимки, на които се вижда образуването на локви по новите плочки на столичната улица "Граф Игнатиев".

"Честито, софиянци! След първия по-сериозен дъжд, ремонтираната за 24 млн. лв улица Граф Игнатиев потъна в локви. Въпреки че на места паветата бяха пренареждани по 6-7 пъти, това не беше достатъчно, за да спре завиряването", написа организацията. 

От "Спаси София" припомнят, че за ремонта на улицата са сезирани прокуратурата, МВР и ОЛАФ и се очакват резултати от проверките. 

"Случващото се е логично следствие от един изцяло провален ремонт. Въпреки, че Столичната община имаше години, за да се подготви и така да гарантира, че качеството ще е максимално добро, а неудобствата за софиянци – минимални, днес сме свидетели на тотален хаос. Всички отговорни за това са влезли в режим на свободно падане и вече дори не се правят опити да се лъже – само преди дни, кметът заяви, че не може да даде краен срок за 5 пъти отлаганото пускане на трамваите", пишат още от неправителствената организацията. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във