Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Спас Русев се е оттеглил от Надзорния съвет на "Виваком"

Спас Русев се е оттеглил и вече не е част от Надзорния съвет на GSM оператор "Виваком" (Vivacom) от 26 август, съобщиха от компанията. Предприемачът бе част от състава на надзора на оператора с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, от юли 2020 година, след придобиването на компанията от  "Юнайтед Груп" (United Group). Компанията разработва и редица иновативни услуги в сферата на Интернет на нещата и умни градове.

През този период основната роля на Спас Русев бе свързана с подпомагането и осигуряването на плавен преход при смяната на собствеността, както и в цялостния процес по интегрирането на "Виваком" в "Юнайтед Груп".

"От името на "Юнайтед Груп" бих искала да благодаря на Спас Русев за неговата подкрепа и съдействие в цялостния процес по интеграция на "Виваком" в "Юнайтед  Груп", който вече приключи успешно. Желаем му успех във всички бъдещи бизнес начинания", отбелязва Виктория Боклаг, главен изпълнителен директор на "Юнайтед Груп".

В момента в Надзорния съвет на оператора влизат Никос Статопулос - председател, Янез Живко, Виктория Боклаг и Стелиос Илиа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във