Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Ще обявят обществена поръчка за обновяването на туристическия портал на България

Министерство на туризма ще обяви обществена поръчка за обновяването на официалния туристически портал на България. Ще надградим сайта с нови езикови версии, включително ще се работи за свързването му със социалните мрежи. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова след заседанието на Националният съвет по туризъм..

"Още миналата година стартира мобилното приложение iLoveBulgaria, което активно се ползва от туристите. За да популяризира България и да я превърне в още по-атрактивна дестинация за четири сезона Министерство на туризма предвижда и засилване на рекламното присъствие на държавата на целевите пазари, от които идват най-много туристи. Надяваме се в началото на следващата година да имаме възможност България да бъде рекламирана чрез всички видове медии на 30 от целевите ни пазари“, обясни Ангелкова.

Днес министърът откри годишното заседание на Националния съвет по туризъм, чиято тема беше посветена на бъдещите дейности за периода на председателството на България на Съвета на ЕС. В дискусията участваха още министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова и замеснтик-министърът на културата Амелия Гешева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във