Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Рекламират Велико Търново на туристически форум в Мадрид

Министерството на туризма рекламира Велико Търново на международното туристическо изложение FITUR, което се провежда в Мадрид, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Голям винил с изображение на крепостта Царевец и други знакови обекти, част от богатото и многообразно културно-историческото наследство на България, посрещат посетители на българския щанд. 

37-то изложение FITUR е едно от най-големите световни събития в сферата на маркетинга в туризма и продължава до 22 януари. България се представя на мадридската борса с информационен щанд от 80 кв. м, разположен в зона „Европа“ (павилион 4). Той е организиран от Министерството на туризма. 

Акцентите в тазгодишното представяне на България са поставени върху културния, балнео-, СПА и уелнес туризма. Набляга се върху промотирането на страната ни като целогодишна туристическа дестинация, привличаща посетители с древната си култура и хиляди археологически паметници, красивата природа и вкусната храна. Пред родния щанд младежи в народни носии раздават рекламни материали, а състав за фолклорни танци изнася по няколко представления дневно. Организирани са и дегустации на български вина и хранителни продукти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във