Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Работодатели представиха 250 работни места на трудовите борси през юни

Над 400 търсещи работа се включиха в четирите трудови борси, проведени от Агенцията по заетостта през юни. 49 работодатели представиха 250 свободни работни места и имаха възможност да се запознаят директно с кандидатите за обявените позиции. През юли се планира провеждането на още 3 трудови борси.

По време на специализирана трудова борса за продължително безработни и лица над 50-годишна възраст, организирана от бюрото по труда в Каолиново, се включиха 10 работодатели, които обявиха 20 свободни работни места. Най-търсени се оказаха позициите за работници в производствената сфера, сред които технолози, шивачи, машинни оператори на банциг, водачи на селскостопански машини, лаборанти и общи работници.

Три общи трудови борси проведоха през месеца бюрата по труда в Стамболийски, Нови пазар и Бяла Слатина. 39 представители на бизнеса запознаха присъстващите над 354 души с 230 предложения за свободни работни места. Набират се оператори за производствена линия, гладачи, работници в консервна фабрика, ел. техници, автоклависти, работници за сортиране на плодове, монтажници на самолетни конструкции, общи работници в промишлеността, машинни оператори, техници механици, бармани, домакини на склад, работници в консервна фабрика и опаковачи. По време на събитията бяха представени също и свободни длъжности в Българската армия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във