Банкеръ Daily

Управление и бизнес

“Произведено в България” връчва годишните си награди за принос към бизнеса

За 25-та поредна година сдружението „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” връчва наградите “Златна мартеница” на 6 март. Победителите ще бъдат обявени на церемония в Гранд Хотел София, зала София от 18.00 часа в присъствието на родния държавен, политически и бизнес елит. “Златните мартеници” ще бъдат връчени в присъствието на президента Румен Радев.

Наградата е учредена от Съюз “Произведено в България”, за да подпомогне утвърждаването на българските производства и услуги и повишаването на тяхната конкурентоспособност у нас и на международния пазар. Призът се връчва ежегодно и е вдъхновен от уникалния български обичай Закичване с мартеница като пожелание за благополучие и здраве. Наградите се изработват в Монетния двор на БНБ от благородните метали сребро и злато и са придружени с почетна грамота.

Според регламента членовете на Съюз “Произведено в България” и организациите, които имат отношение към проблемите на бизнеса у нас, номинират кандидати за приза “Златна мартеница” в различни категории. Управителния съвет на сдружението избира комисия, която посочва фаворитите за наградите. Окончателното решение взима Управителния съвет на “Произведено в България”.

Тазгодишните награди ще се връчват в 5 категории – за компания, наложила на пазара успешна търговска марка и завоювала доверието на българските потребители; за успешно стартирала компания с иновативно производство; за политик,  отстояващ интересите на българския бизнес и с дългогодишен принос за подобряване на бизнес средата в България; за успешно женско предприемачество; за успешно стартиращо предприятие.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във