Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Продават визитна картичка на бивш служител на Apple с име Sam Sung

Ексслужител на технологичния гигант Apple продава на търг визитната си картичка заедно с униформа и работен бадж . Парите ще бъдат дарени на фондация Childrens Wish, която изпълнява желанията на деца, страдащи от тежки заболявания, съобщава The Wire. Причината за големия интерес се крие в името на въпросния служител Сам Сунг (Sam Sung ), което е аналог на най-големия конкурент на Apple.

Още докато Сам Сунг е бил служител в Apple медиите са проявили интерес, но тогава той все още е работел като специалист в един от магазините на компанията във Ванкувър. Причината още тогава да не предприеме нещо е фирмената политика на компанията от Купертино . Междувременно Сунг напуснал местоработата си, а наскоро открил, че в него е останала една от уникалните визитни картички.

"Времето ми като служител на Apple беше страхотно и бих препоръчал това на всеки. Надявам се визитката ми да попадне у някой друг Apple ентусиаст с чувство за хумор и желание да помогне да се съберат средства за благородна кауза ", споделя Сам Сунг .

Facebook logo
Бъдете с нас и във