Банкеръ Daily

Управление и бизнес

През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%, обеща Цветанов

През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%. След тежката финансова и икономическа криза, в момента България е с най-ниските нива на безработица в цяла Европа. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов  по време на 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански в събота.

"Действително доверието на хората към днешното управление е стабилно и всеки един трябва да си направи равносметка, когато отиде да упражнява конституционното си право да гласува, за кого гласува. Защото в Европа трябва да бъдеш чут. Европа ни чува, когато ГЕРБ управлява", каза Цветанов.

Според него местните избори са най-важните, защото са гръбнака на партията. По думите му преди тях, през май 2019 година, предстоят европейските избори, които ще дадат посоката и за местния вот.

„За европейските, но и за местните избори трябва да покажем на хората какво се случва като положителни промени в общините", каза още Цветанов. Той подчерта, че по време на евроизборите ГЕРБ трябва да работи в посока на това да покаже, предимствата от членството ни в Европейския съюз, а не да говори по начина на БСП. „Те имат остра реторика спрямо европейските институции. Ние обаче имаме предимството, че можем да покажем какво са направили нашите евродепутати", заяви той.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във