Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Правителството ще разгледа отчети относно концесията на ски зона - Банско и извори за минерална вода

Редовното правителствено заседание ще се проведе днес, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. В предварителния дневен ред са включени 14 точки.

Министерският съвет ще одобри годишните отчети за 2018 г.  и за 2019 г. за изпълнението на сключените от министъра на околната среда и водите от името на държавата концесионни договори за добив на минерална вода -  изключителна държавна собственост, и на концесионен договор за защитена територия - част от националне парк "Пирин" - "Ски зона с център Банско" - обект изключителна държавна собственост. Вносител е министърът на околната среда и водите.

На днешното си заседание министрите ще определят концесионерите на шест морски плажа.

В дневния ред е и проект на решение за определяне наличие на основен интерес, свързан със сигурността на страната, който да бъде зашитен при сключване на договор за обществена поръчка при осигуряване на летателната годност и поддръжката на вертолети AS 532 AL „COUGAR" И двигатели „MAKILA 1А1" от състава на Военновъздушните сили. Вносител е заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната.

Заедно с това кабинетът ще разгледа проект на Средносрочна програма за помощ за развитие и хуманитарни помощ. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във