Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Правителството ще обсъжда промени в Закона за обществените поръчки

Министерският съвет ще проведе чрез видеоконферентна връзка редовно заседание от 10 часа, съобщиха от праветелствения пресцентър. В предварителния дневен ред има 11 точки.

Министрите ще приемат програма за дейността по създаването на кадастъра и имотния регистър през 2020 г. и на отчет за дейността по създаването на кадастъра и имотни регистър през 2019 година. Вносители са министърът на регионалното развитие и благоустройството и министърът на правосъдието.

Правителството ще одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на образованието и науката и ще вземе решение за увеличаване капитала на "Студентски столове и общежития" ЕАД. Вносител е министърът на образованието и науката.

Министерският съвет ще одобри и проект на закона за изменение и допълнение на Закона за устройството на територията, внесен от министъра на регионалното развитие и благоустройството.

В дневния ред е и проект на закон за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки. Вносител е министърът на финансите. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във