Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Петър Чобанов и Димо Спасов се срещат с бизнеса в Разград

Министърът на финансите Петър Чобанов и главният изпълнителен директор на "Българската банка за развитие" (ББР) Димо Спасов ще се срещнат с представители на бизнеса на 9 май в Търговище и Разград. Поканени са представителите на корпоративния сектор, малките и средните предприятия, както и микро-предприятията.

Събитието е част от поредицата информационни срещи в цялата страна. Кампанията има за цел да запознае местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Диалогът между правителството, ББР и представителите на бизнеса ще подобри информираността на местната бизнес общественост за възможностите, с които може да разрасне своята дейност, а така ще се благоприятства и общото икономическото развитие на регионите.

Срещата в Търговище ще се проведе от 11:30 часа в зала "Христо Самсаров" в сградата на Общинската администрация, а след това министърът на финансите и мениджмънта на ББР ще посетят Разград от 15:30 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във