Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Павлова подписа договор за спонсорство с AV Group – Bulgaria Ltd

Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и Ангелина Осенска, генерален мениджър на AV Group – Bulgaria Ltd(Ей Ви Груп България ООД) подписаха договор за спонсорство.

Според него на министерството се предоставят 30 000 луксозни карти на град София на английски език. Те ще бъдат раздавани на делегатите, пристигащи в столицата за участие в срещите и събитията от Календара на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 година.

„Тези карти са най-доброто, което сме направили, взимайки от най-доброто от цял свят“, каза Ангелина Осенска при представянето на дарението. Тя подчерта, че за компанията е чест това бутиково издание да бъде предоставено на гостите на Българското председателство. „Вярваме, че картата ще бъде сред най-полезните вещи, които ще получат делегатите в събитията у нас догодина и най-необходимата за един чужденец у нас. Sofia Map обхваща целия идеален център на столицата и представя места за посещение в свободното време“, подчерта тя.

„Споразумението за спонсорство е израз на реалното сътрудничество между държавата и предприемачите у нас за подготовката и осъществяването на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.“, посочи министър Лиляна Павлова. Тя изрази искрената си благодарност за дарението, подчертавайки, че този жест е отговорил на една от най-големите потребности при организацията на Българското председателството.

Facebook logo
Бъдете с нас и във