Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Откриват логистичен хъб за търговия с Китай в Пловдив

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева ще открие утре „16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти" - България. 

Логистичният хъб е първи по рода си в Централна и Източна Европа и ще промотира и насърчава търговския стокообмен между Китай и страните от Централна и Източна Европа. Проектът е реализиран от Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа с подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите.

Церемонията ще се проведе утре в офис сградата на "Сиенит" в зона "Марица" на територията на "Тракия икономическа зона" в град Пловдив. 

Проектът “16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти” ще предоставя голям брой услуги, като например: управление на веригата на доставки, логистични, складови и персонализирани услуги. Чрез него ще се насърчи взаимноизгодно и устойчиво развитие на бизнеса с електронна търговия със селскостопански и други продукти между Китай и страните от ЦИЕ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във