Банкеръ Daily

Управление и бизнес

От MyFin засадиха липи в Кюстендил за рождения си ден

​Служителите на старт-ъпа избраха нестандартен начин да отбележат година, откакто са на финтех пазара у нас

Екипът на MyFin, заедно с (от ляво надясно): Андрей Димитров - Старши експерт "Зелена система", Виктория Цачева - Мениджър “Комуникации”, Сдружение АСОРИ, Амалия Аббас - Председател на Сдружение АСОРИ, инж. Росица Плачкова - зам.-кмет в Община Кюстендил, Мария Георгиева – еколог на Община Кюстендил, Ирина Велкова - еколог на Община Кюстендил. Фотограф: Владислав Чанев
S 250 a8888645 640a 4834 9387 dbd8634271c7
S 250 c1b6f148 21df 4544 b4cc 6fff36685252

Платформата за бързи парични преводи и онлайн разплащания MyFin празнува своя първи рожден ден. Стартирала през ноември 2020 г, днес се радва на хиляди лоялни потребители.

Младият екип на MyFin реши да допринесе за облагородяването на община Кюстендил. Вместо със шампанско и парти в офиса, младите ентусиасти Петър, Кирил, Мартин, Лъчо и Борислава нарамиха по лопата и от София стигнаха до Града на черешите. Там те засадиха 20 липи, дарение от MyFin. В начинанието се включиха кметът Петър Паунов и дори зам.-кметът инж. Росица Плачкова, която демонстрира, че няма „женска” и „мъжка” работа, щом става дума за общественото благо.

„MyFin заставаме в подкрепа на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез различни инициативи, една от които е днешната. Тя е част от проекта „За чист въздух в Кюстендил“ за изграждане на устойчиви механизми на гражданско участие за опазване на околната среда и подобряване качеството на атмосферния въздух в община Кюстендил, който се осъществява с подкрепата на Норвежките грантове (ЕЕА Grants) и Фонд Активни Граждани (Active Citizens Fund) от Сдружение АСОРИ. Именно за да може Земята да е едно по-добро място за нас и поколенията след нас, всяка от пластиките на MyFin е направена от иновативен материал в партньорство с компанията AUSTRIACARD. Картата е изработена от разградим материал и достига до потребителите в опаковки от рециклирана хартия”, коментира Лъчезар Венков от компанията.

Пожелаваме още много рождени дни на MyFin и с интерес ще проследим какво още са намислили!

Facebook logo
Бъдете с нас и във