Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Остават броени дни до Втора международна конференция БГСКЛАД 2019

На 16 октомври София ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в индустриалния сектор, а именно „Международна конференция за индустриални имоти БГСКЛАД 2019 год“. На събитието се очакват над 300 посетители, гости, лектори и спонсори. Конференцията ще бъде открита лично от министъра на икономкита Емил Караниколов.

Тази година се очакват повече международни гости и лектори от съседните държави - Румъния, Турция, Гърция и Сърбия, както и от Западна Европа и Азия – Русия, Полша, Австрия и Унгария.

Основния акцент на конференцията ще бъде развитието на индустриалните паркове и големи индустриални обекти и пазара на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави през 2019 г. Генерален спонсор на конференцията е Логистикс Парк София.

Лектори и спонсори ще бъдат фирми и сдружения с доказана репутация в бранша като: „Индустриален парк Марково“, „Ийст Ринг“, „Глориент Инвестмънт БГ“, „Транскапитал“, „Парк Индустрия София-Изток“, „Стам“, „Карго Партнерс“, „Металсистем“, „Инженерни Системи“, „Адванс Експертни Оценки“ „Лендмарк България Еърпорт“, „Русенски индустриални зони“, „Скорпио“,  и други.

Собственикът на платформата г-н Симеон Митев за пета поредна година прие предизвикателството да организира единствената по рода си проява свързана със сектора. Като бизнесмен с над двайсет годишен опит в сферата на недвижимите имоти и човек, който се вълнува и интересува от развитието на пазара в България, той смята, че подобни събития са от изключителна важност. Според него те са в помощ на всеки един български, чуждестранен бизнесмен или краен потребител, който е решил да инвестира парите си в индустриални имоти. Тези събития през годините се превърнаха в традиция за платформата „БГСКЛАД“ и до известна степен фирмите и хората, които са й се доверили очакват ежегодната проява с интерес.

Какво да очаквате от събитието тази година: 

- Как се движи пазара на индустриални имоти през последната година у нас и в чужбина?

- Има ли растеж и как икономиката влияе на сектора?

- Очаква ли се криза в сектора и какви мерки трябва да се предприемат?

- Пред какви предизвикателства се изправят фирмитие, инвеститорите, потребителите?

- Как електронната търговия влияе на пазара и стимулира търсенето на складове?

- На какво трябва да обърнат внимание инвеститорите и собствениците на складови и индустриални площи?

- Какви мерки трябва да вземет държавните структури за да облекчат сектора и как да помогнат и задвижат растежа му, като го направят конкурентоспособен на другите отрасли в икономиката?

- От какво зависи ефективонстта на управление на инвестиционните проекти?

- Има ли недостиг на кадри в сектора?

- Как се развива чуждия пазар на имоти и как това влияе обстановката у нас?

Като единствена по рода си платформа за индустриални имоти в България БГСКЛАД и този път обещава една интересна среща с актуални и важни въпроси. Независимо от малкия пазар и мащаби на страната ни, подобни конференции са изключително важни за страната ни, според собственика на платформата. Брокерските фирми не трябва просто да продават, а да анализират, съветват, консултират и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са много малко и затова собственикът на платформата се радва, че е един от хората, които се вълнуват, мислят и организират такива прояви. Подобни събития помагат на всеки бизнесмен да „свери“ часовника си, да е наясно къде, как и за какво е подходящо да инвестира парите си, а не просто да бъде търговец.

Очакваме Ви на 16 октомври 2019 година в Интер Експо Център, зала „Витоша“ от 9 часа.

Ако все още не сте се регистрали, може да направите това тук: https://bit.ly/2lYGBEs

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във