Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Още една фирма е проявила интерес към терен в Индустриална зона "Загоре"

Kомпания, която се занимава с модерно технологично и екологично производство, е внесла официално инвестиционно намерение за закупуване на парцел в Индустриална зона "Загоре" в Стара Загора, съобщиха от общината. Инвеститорът има намерение да купи над 6 дка площ, където да бъде изградена фабрика с производствена линия. Очакваните вложения ще бъдат в размер на близо 3 млн. лева, а в производството ще бъдат заети първоначално 60 души.

Целта на предприемача е да реализира и модернизира своето технологично производство, което е с висока добавена стойност. Стратегическите насоки, които ще следва, са по-широко навлизане в българския пазар и по-високи стойности на експорт на стоки.

"Резултатите от съвместния ни труд с Община Стара Загора и "Национална компания Индустриални зони" ЕАД стават все по-видими. Инвеститорите харесват това, което виждат, а именно - модерна индустриална зона, с изградени комуникации и инфраструктура и новостроящи се сгради, които скоро ще оживеят, изпълвайки се с работна ръка. Истината е, че това привлича още повече интерес и внимание към нас", коментира изпълнителният директор Радослав Танев.

В Индустриална зона "Загоре" до момента са продадени седем имота, които ще осигурят работа на над 300 души. Продължават да се водят преговори с нови потенциални инвеститори.

Facebook logo
Бъдете с нас и във