Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Нови ремонти на магистрала "Тракия" насред сезона

Нов авариен ремонт започва но новия участък от автомагистрала "Тракия" и то насред отпускарския сезон. Днес и утре, 19 и 20 юли, от 11 до 14 часа движението движението в посока Бургас в участъка от пътен възел "Карнобат" до пътен възел "Българово" се пренасочва по обходен маршрут.

Ще се извършат спешни аварийни ремонтни дейности на пътното платно от 347-ми до 350-ти километър .

Трафикът в посока Бургас ще се пренасочва по Югозападния обходен път на Карнобат. От там движението ще продължи по път I-6 Карнобат - Айтос - Съдиево - Българово. Движението ще се включва отново на автомагистрала "Тракия" при 351-ви километър, през пътен възел "Българово".

Агенция "Пътна инфраструктура" призовава водачите да шофират внимателно и да спазват пътната сигнализация по обходния маршрут.

В посока София на АМ "Тракия" пътуването в участъка Българово - Карнобат на АМ "Тракия" ще се осъществява без ограничения.

Освен това, днес, от 10 до 17 часа движението в тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия" ще се осъществява двупосочно в тръбата в посока София. В тръбата за Пловдив преминаването ще бъде ограничено поради авариен ремонт на осветлението.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във