Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Нов център за обучение на персонала към "Бадер" отвори врати в Русе

До края на 2019 г. ще обособи фабрика за кожени тапицерии за автомобилни седалки, която ще извършва производство без замърсяване и вредни емисии.

Център за обучение на персонала в Русе откри фирмата за производство на интериорно обзавеждане на автомобили "Бадер България Мениджмънт" ЕООД, съобщиха от общинската администрация. Така се поставя началото на една дългосрочна инвестиция с перспектива за разкриване на 500 нови работни места в крайдунавския град.

Високо качество на продукцията, екологично производство, устойчиво развитие, прилагане на иновативни технологии и приципи, дългосрочно партньорство с клиенти и доставчици - тези аспекти от дейността на фирмата определи като ключови за развитието на "Бадер" управителят й Сава Чорбаджиев. Компанията е ценен инвеститор в нашия град, който предлага отлични условия за инвестиции, и е гарант за устойчива и бързоразвиваща се икономика, отбеляза пък кмитът Пламен Стоилов, който участва при откриването на професионалния център.

Със своята почти 150-годишна история, повече 12 000 служители и 15 завода в целия свят, се очаква "Бадер" да бъде в Русе надежден работодател и партньор. "С откриването на този център за обучение ще подпомогнем развитието и усъвършенстването на нашите служители", отбелязаха от ръководството на компанията.

"Бадер" е утвърдена марка за качество, един от най-старите и авторитетни производители на автомобилен интериор в света. Немската компания има международна репутация и осъществява дейността си на петте континента, като работи за някои от най-добрите автомобилни производители. "Бадер" планира за първи път инвестиция в България и избра Русе за център на разширението си към Югоизточна Европа. До края на 2019 г. ще обособи фабрика за кожени тапицерии за автомобилни седалки, която ще извършва производство без замърсяване и вредни емисии.

Facebook logo
Бъдете с нас и във