Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Наско Сираков благодари на Божков и левскарите

Наско Сираков направи официално обръщение, след като Васил Божков обяви, че ще му прехвърли мажоритарния дял от 86,6% от акциите, които в момента са на името на Георги Попов, ако самият Сираков има такова желание.

Ето и цялото изявление от Сираков:

Прочетох изявлението на г-н Божков и неговото решение да получа акциите на „ПФК Левски”. Изказвам своите благодарности към многобройните ни фенове, към всички левскари, към моите верни приятели и съмишленици за мощната подкрепа, която получих след обявяване на решението ми, че съм готов да получа акциите. Също така изказвам своите благодарности към г-н Божков и г-н Попов!

С огромна отговорност и уважение:

Ваш, Наско Сираков

Сираков категорично заяви готовност да получи акциите на "сините" и да направи всичко възможно клубът да продължи своето съществуване. "Ясно заявих и на Божков, и на Георги Попов, че аз нямам работа да разговарям с премиера. В момента Левски е в свободно падане. Най-сериозният проблем в момента е собствеността на акциите, това трябва да се изчисти", коментира Сираков, който се ползва и с подкрепата на синята общност. 

Управителният съвет на "Левски" взе решение за свикване на ключово Общо събрание на 6 юли. Тогава трябва да се реши бъдещето на клуба.

Според сметките на изпълнителния директор Павел Колев  "Левски" трябва да събере общо 3 млн. лв. до юли, за да не изпадне в несъстоятелност.

Facebook logo
Бъдете с нас и във