Банкеръ Daily

Управление и бизнес

НАП продава имоти на длъжници

Повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници е обявила и ще проведе до началото на декември столичната НАП, съобщават от приходната агенция.

На търг ще бъдат предложени над 20 недвижими имота, като някои от най-интересните са - почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради в Левски, магазин със складови помещения в Бургас, апартаменти в София и други.

Най-много пари ще трябва да броят желаещите да участват в търга за парцел с площ от 13,6 декара в Сапарева баня. Освен със земята, спечелилият търга купувач ще се сдобие и с пет сгради в имота. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект.

Софийска фирма, ще се раздели с имотите си в град Левски. Продават се над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станции, паркокотелни централи, навеси и други.

В бургаския квартал "Меден рудник" се продава магазин с три склада, гардероб и санитарен възел. Продава се и сграда - дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански. На столичния бул. "Витоша" за продан е обявен апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Продава се заедно с избено и таванско помещение и е оценен на 313 900 лв. Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна града в столичния квартал "Надежда" също ще се продава на търг и е оценен на 120 000 лв.

Facebook logo
Бъдете с нас и във