Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Над 35 фирми ще участват в есенното изложение "Доверете се на българското"

Повече от 35 фирми производители ще вземат участие за 16-и пореден път в есенното издание на изложението "Доверете се на българското", което се открива днес в София. По традиция форумът се организира от Българската търговско-промишлена палата. Изложението се помещава в изложбената зала на ЦУМ и ще продължи до 13 октомври.

Водещи български компании, производители, търговци и предприемачи, които предлагат хранителни стоки и напитки, козметика и облекло, обувки и аксесоари, детски стоки и стоки за бита, участват в тазгодишното изложение. Форумът дава възможност и за представяне на фирмите и за презентации на продуктите, а посетителите ще имат достъп до продукцията на малки български компании, които продават единствено на изложения.

Продължава и друга традиция на изложението - да представя екзотични растения и минерали и продуктите от тях в домакинството, козметиката и за здраве. Тази година посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във