Банкеръ Daily

Управление и бизнес

На ГКПП Дунав мост е преустановено пропускането на товарни автомобили над 12 тона от Румъния за България

В Регионална дирекция "Гранична полиция" - Русе е получено писмо от румънските гранични власти за очаквано влошаване на метеорологичната обстановка на територията на югоизточна Румъния през следващите 24 часа, съобщават от пресцентъра на МВР. Възможно е там да има затруднено придвижване поради силен вятър и навявания. Румънската страна отправя молба при такива случаи пътуващите през българо-румънската граница да се  информират за актуалната обстановка и да изчакват на паркинги с оглед избягване на пътни произшествия и предизвикване на задръствания по граничните пунктове. 

На границата с Румъния  поради влошаване на метеорологичната обстановка и обилен снеговалеж и снегонавяване, както във вътрешността на страната, така и на територията на област Русе е преустановено пропускането на товарни автомобили над 12 тона от Румъния за Република България на ГКПП Дунав мост Русе. 

На ГКПП Кардам трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

Поради снеговалеж на територията на Република Гърция на ГКПП Златоград  гръцките гранични власти допускат само леки автомобили  с веригиНа  ГКПП Илинден  гръцките гранични власти не допускат товарни автомобили над 3.5т, пропускат се само леки автомобили  с вериги.

На границата с Република Турция трафикът  е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Facebook logo
Бъдете с нас и във