Банкеръ Daily

Управление и бизнес

„М+С Хидравлик“ надмина прогнозите за август

Производителят на хидравлични помпи, хидравлични и пневматични двигатели „М+С Хидравлик“ АД преизпълни прогнозата на мениджърите си за обема на продажбите за месец август тази година. Паричните постъпления са в размер на 11.17 млн. лева при планирани 10.46 млн. лева. През юли обаче продажбите бяха за 14.24 млн. лева. В същото време се увеличават и приходите  на предприятието с  натрупване от началото на годината, които вече са на стойност 96.20 млн. лева, съобщават от компанията от Казанлък. Прогнозите бяха сумата за осеметте месеца на тази година да достигне 95.48 млн. лева.

От компанията съобщават, че междинната неокончателна брутна печалба за август тази година е в размер на 964 хил. лева. Между януари и август положителният финансов резултат набъбва до  13.57 млн. лева.
За пореден месец мениджърите на „М+С Хидравлик“ отново обявиха своята прогноза за приходите от продажби и през месец септември тази година. Според тях паричните постъпления ще бъдат на стойност 14 млн. лева, а с натрупване от началото на годината ще прескочи сто милиона и ще бъде  110.20 млн. лева.

Продуктите на "М+С Хидравлик" намират приложение в производството на: селскостопански машини (комбайни трактори); машини за горската промишленост (дърводобивни); строителни машини (багери, булдозери, валяци, челни товарачи, бетонобъркачки; товаро-разтоварни машини (кранове, мото и електрокари, самосвали); комунални транспортни машини и други. Някои от тези сектори пострадаха от ограничителните мерки срещу пандемията от коронавирус. Това пък направи трудни за прогнозиране продажбите и приходите, които са неравномерни през различните месеци тази година. Свити са и поръчките от клиентите. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във