Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Мост между поколенията в бизнеса

Българската търговско-промишлена палата организира кръгла маса - "Мост между поколенията в бизнеса". Събитието ще събере на едно място стартиращи и нови предприемачи, амбициозни и иновативни, и вече утвърдени български индустриалци с доказани опит и име.

"Ние работим за създаването на платформа за диалог и партньорство между различни бизнеси и поколения с общ фокус – предприемачеството в България", отбелязаха от търговската палата. 

На кръгла маса представители на различни бизнеси и поколения ще поставят въпроси, за нуждите на младите предприемачи и опита на утвърдените вече индустриалци и ще бъдат очертани реални посоки на развитие и взаимна подкрепа.

Модератор на събитието ще бъде Веселин Димитров - директор Редакция във Forbes Bulgariа.

В дискусионния панел ще участват:

Красимир Дачев - мажоритарен акционер и председател на съвета на директорите на "Свилоза" АД; заместник-председател на УС на БТПП Петър Велев – основател и управител на "Екофарм"; Красен Кюркчиев - асоцииран член на БТТП, собственик и управител на "Фикосота"; Злателина Бежева - съосновател и маркетинг мениджър в Сантулита ООД; Свилен Рангелов - съосновател в Dronamics Global Ltd; Любомир Цанков - съосновател и управител на Аквабар ООД.

След дискусията ще бъде излъчена кратка версия на филма "Патриарха на градежа", който разказва за Иван Грозев - един от най-близките съратници на Левски, предприемач, един от строителите на Баронхиршовата железница, концесионер на мини Мошино след Освобождението, кмет на София и първи председател в 125-годишната история на Българската търговско-промишлена палата

Кръглата маса ще се проведе на 26 май (сряда), а всеки желаещ може да направи своето запитване за участие  тук. 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във