Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

МОБИЛТЕЛ ЩЕ СЕ РЕКЛАМИРА С ЛОУ ЛИНТАС

PR-компанията Лоу Линтас Суинг Комюникейшънс (Lowe Lintas Swing Communications), която спечели конкурса за създаване на нова рекламна концепция на Мобилтел, има сериозен опит в обслужването на мобилни оператори. Клиенти на чуждестранните клонове на Лоу Линтас са австрийският оператор Макс Мобайл, Матав от Унгария, Националният телеком на Хърватска и британската компания Ориндж, която е сред най-големите компании за мобилни услуги в света. Телекомът на Хърватска, чиито пазар е сходен с българския, още в началото на дейността си като мобилен оператор е трябвало да се конкурира с действащ вече GSM-оператор.
Хърватският клон на Лоу Линтас Диджител Кроейша (Lowe Lintas Digitel Croatia) обслужва местния телеком още от неговата приватизация (33% от акциите му вече са собственост на германския Дойче телеком), когато PR-компанията е избрана да съдейства за плавното му преминаване към пазарната конкуренция.
Специалисти на Лоу Линтас са изготвили комуникационните и медийните стратегии на всички услуги, предлагани от него, включително и предплатените услуги на компанията. Работата на фирмата е оценена положително, включително и от представителите на Дойче телеком.
Българският клон Лоу Линтас Суинг Комюникейшънс е на рекламния пазар у нас от десет години. Сред най-големите му клиенти са Ксерокс, Бритиш Еъруейз, Джак Даниелс, Джонсън и Джонсън и др. Дейността на агенцията е разпределена в четири основни отдела. Това са Стратегическо планиране, Творчески отдел, Връзки с клиенти и Отдел предпечатна подготовка. От 2000 г. компанията поддържа и свой филиал в Македония.

Facebook logo
Бъдете с нас и във